miércoles, 26 de abril de 2017

Maqueta d'un estand d'una fira d'ONGs

El que haviem de fer en aquesta activitat era una maqueta d'un estand d'una fira d'ONGs. Jo vaig triar l'ONG ACNUR que és l'agència de la ONU per als refugiats.

El primer que em ve al cap quan penso en refugiats és en la forma en que arriben: en unes baques unflables de les quals no saben ni si en sortiran, ni si aconseguiran travessar tot un mar, ni saben res, a part de que han d'estar allà ficats, de qualsevol manera junt amb un grup nombrós de gent molts dies i moltes nits sense gaire queviures.

Per tant, la meva decisió és ficar una barca de decoració flotant enmig d'una fotografia de mar, a la qual s'hi accedirà per unes taules de fusta. La barca sserà de tamany real per a que uan la gent entri es posi en situació i hi haurà un home en una taula feta de troncs que serà el que informi i faci el que hagi de fer. A par d'aquest home, també hi haurà unes ulleres de realitat virtual, amb les quals et pots acabar de ficar, mitjançant un vídio, a la situació dels refugiats.

Com a decoració, hi ha una part, a sobre del logotip i iconotip de la ONG, on mitjançant xarxes de pescadors hi h una barraca feta.

Els materials emprats són: porexpan (folrat de paper i cola blanca barejada amb aigua), cartró ploma, pintures, fotografies, escuradents, i cola calenta
Aquesta ha estat la meva ONG escollida
planta de la maqueta
DIN A3 Tècnica: llapis i retolador
Perspectiva d'abans de la realització de la maqueta.
DIN A3 Tècnica: llapissos aquarel·lables
perspectiva aèrea

perspectiva des d'un dels accessos.

perspectiva general

perspectiva frontal des d'on es veu un dels accessos.

Detall de les ulleres de realitat virtual


No hay comentarios:

Publicar un comentario